Kell egy hét együttlét

7. nap - Noé bringája

2016. augusztus 07. 19:54 - fox mulder

Zuhogó esőben hagytuk el a szállást, Ákos és Balázs még buzultak egy sort a franciaágyban, hogy kárpótolják magukat az előző esti csalódás miatt, amikor mi kigurultunk az udvarról.

Az egyik felszerelés, amit nem hiába hoztunk el, az az esőruha volt, bár a legjobb lett volna, ha pont ezeket nem használjuk az út során.

7nap_photo_2016_08_05_7_35_15.jpg

Münchenben felszálltunk a tip-top ICE vonatra, a helyjegyes kerékpárkocsi totálisan tele volt, majd elnyúltunk az üléseinkben és Salzburgig csak bámultunk ki az ablakon és néztük, ahogy vigasztalhatatlanul zuhog odakint.

Salzburgban sem volt ez másként, szakadt az eső, mintha dézsából öntötték volna. Zsiga járművét, amit néhány napja az állomás előtt lakatolt le (mivel osztrák-magyar viszonylatban a távolsági kerékpárszállítás, mint olyan nem létezik) szerencsésen megtaláltuk. A bringát kötőféken vezetve, elgurultunk a halál faszán lévő külvárosi parkolóhoz, reménykedve benne, hogy a nyestek voltak annyira restek, hogy nem hordták szét a Volvót.

Nos, az autó megvárt, Csabi pedig volt annyira szemfüles, hogy a parkoló melletti autópálya hídjához odahozta az autót utánfutóstól, így legalább a bringák felpakolását nem zuhogó esőben kellett megoldani. Az autóban aztán kicsit leült a hangulat, vége a nyaralásnak, Győrig sokszor csak csendben néztünk, ahogy őrülten dolgoznak az ablaktörlők.

Az osztrák autópályán a benzinkúton és az étteremben is magyarok voltak a bérrabszolgák. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sracokanyeregben.blog.hu/api/trackback/id/tr2811688249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása